Zeker Zit, Fitform sta-op stoelen op maat gemaakt.
U bevindt zich hier: Zorgverzekeraars vergoedingen  
Sta-op stoel op maat, Fitform dealer

Wilfred en Carolien Pathuis van Sta-op stoel op maat

"U krijgt van ons altijd een vriendelijk woord en vlotte service."
Wilfred en Carolien Pathuis

Sta-op stoel huren of kopen?
Vul het formulier in en wij bellen u snel terug!

Naam
Tel
email
Woonpl
interesse in:


Vergoedingen sta-op stoel

Voor de sta op stoelen is via uw verzekeraar bijna geen vergoeding meer te krijgen. De laatste mogelijkheden die er nog zijn kunnen wij u altijd aangeven. Met ernstige afwijkingen van uw rug en dus bij grote aanpassingen aan uw sta op stoel is er nog iets mogelijk. Helaas is dit maar zelden het geval! Alleen bij ernstige rugafwijkingen, vast gezette knie of heup of ernstige balansproblemen. Mocht het voor u mogelijk zijn om een aanvraag te doen dan geven wij dit aan tijdens de passing.

Sta-op stoel aanvragen

Bij ernstige rugafwijkingen of balansproblemen kan een AFA stoel aangemeten worden. Als tijdens de passing blijkt dat dit nodig is dan schakelen wij de ergotherapie in om een onderzoek te starten. Het traject van aanvraag tot zitten in de stoel duurt helaas minimaal 3 tot 6 maanden.

Verzekeraars

Speciaal voor u zijn en gaan wij de komende maanden bellen met iedere zorgverzekeraar over de mogelijkheden van een vergoeding voor een sta op stoel. U kunt op ieder logo klikken om de informatie over de betreffende zorgverzekeraar te bekijken.

Zorgverzekeraars logo

De Friesland verzekeraar