Zeker Zit, Fitform sta-op stoelen op maat gemaakt.

U bevindt zich hier: Nieuws > Referenties

Sta-op stoel op maat, Fitform dealer

Wilfred en Carolien Pathuis van Sta-op stoel op maat

"U krijgt van ons altijd een vriendelijk woord en vlotte service."
Wilfred en Carolien Pathuis

Sta-op stoel huren of kopen?
Vul het formulier in en wij bellen u snel terug!

Naam
Tel
email
Woonpl
interesse in:


Referenties voor de aanmelding bij Reviewspot.nl

okober, sta-op stoel naar Giethoorn
Esther Muis, 16 oktober om 10:07
Dank jullie voor de snelle en goede service. Mijn moeder kan heerlijk zitten en liggen en opstaan dankzij jullie heerlijke stoel!

30 augustus, Sta-op stoel Meppel
Na een miskoop bij een andere winkel hebben we Wilfred en Carolien ingeschakeld. Wat een snelle service. Zodra de oude stoel werd opgehaald kwam Wilfred de gratis leenstoel brengen. Nu nog even wachten op de nieuwe Fitform stoel.

9 juli, Westerbork
Wilfred en Carolien doen hun uiterste best om de stoel naar wens te maken. Er is nu zelfs een mooie draaischijf onder onze stoel gezet. TV kijken en naar buiten kijken kan nu makkelijk. Het ad-kussen was niet naar wens, zonder kosten hebben ze deze terug genomen.

17 juni Sta-op stoel Hardenberg
Een speciale stoel voor mijn man, hij zat lekker op de stoel. Nadat er toch wat drukpunten bij de rug waren heeft Wilfred een nieuwe stoel gebracht, kosteloos! Een goede service vinden wij.

21 Mei Groningen, de verjaardagsstoel
Mijn moeder was jarig en op haar verjaardag werd de grote verrassing gebracht, een mooie sta-op stoel. Mijn moeder zit heerlijk in de stoel.

30 april Snelle levering huurstoel Meteren, nabij Gorinchem
Het zitten in de tuinstoel was geen doen! Gelukkig kwam mijn dochter op de site van sta-op stoel op maat. Binnen een paar dagen kwam Wilfred een mooie sta-op stoel brengen. Ik zit nu heerlijk.

2 april, huurstoel Leeuwarden
Na een ongeluk was een sta-op stoel en relaxfauteuil nodig. Een huurstoel vario van Fitform is gebracht hij zit erg lekker.

28 maart, Dalfsen
Een mooie sta-op stoel model 574 heb ik uitgezocht. Wilfred en Carolien namen alle tijd, er stonden 3 showmodellen en een meetstoel in mijn woonkamer!

18 februari Utrecht
Een mooie sta-op stoel vario met speciale rugleuning. Het geeft me perfecte ondersteuning in mijn onderrug.

7 januari Sint Jansklooster
Speciaal omdat moeder last had van de heup werd de sta-op stoel een dag eerder gebracht. Een mooie stoel waar moeder heerlijk op zit en ze kan weer makkelijk opstaan.

6 Januari Lisse
We gaan een huur sta-op stoel tijdelijk proberen, na een kwartaal zullen we zien of deze bevalt.

December, Hoogeveen oud en nieuw actie
Een snelle actie, binnen 24 uur zat ik lekker op mijn huur sta-op stoel. Deze ziet er echt als nieuw uit!

December, huur sta-op stoel Ommen
Een mooie als nieuw uitziende sta-op stoel kwamen de heren brengen op een zondag! Super service en de stoel zit heerlijk. We hebben er een mooi tafeltje bij en de stoel werkt met een accu, erg handig!

December stoelenwissel in Nieuw Vennep
De kleine beschadiging aan de stoel is verholpen door een wissel, we hebben nu een mooie lederen stoel en de andere sta-op stoel hebben Wilfred en Carolien terug genomen. Uitstekenede service!

December, huur sta-op stoel naar Beverwijk
Mooi op tijd kwamen Wilfred en Carolien een mooie sta-op stoel in kunstleer brengen. De stoel is door Wilfred volledig op maat gezet en ik zit er heerlijk in.

19 oktober, Sta-op stoel naar Nieuw Vennep
De sta- op stoel kwam 2 weken te vroeg binnen en we kregen de stoel direct thuis! Er waren wat kleine probleempjes aan de stoel die perfect zijn opgelost.

15 oktober, sta-op stoel Meppel
Een mooie stoel was binnen 2 weken bij mij gebracht, en omdat ik via de fysiotherapie praktijk ben gekomen heb ik een prachtige bos rozen gekregen! Bedankt!

25 september, sta-op stoel Wijchen nabij Nijmegen
Een mooie lederen stoel kwam Wilfred brengen, snelle levering en geduldig bij het afleveren.

19 september Sta-op stoel Veendam
De stoel is perfect afgeleverd door Wilfred, de huurstoel weer meegenomen. We zijn dik tevreden.

9 september, mooie nieuwe sta op stoel Elevo in Meppel
Na twee maanden wachten (door de vakantie) is de mooie sta-op stoel elevo gearriveerd, Wilfred kwam deze direct brengen en mijn moeder zit nu als een vorstin in deze mooie stoel.

9 september, sta op stoel bestelling in Harderwijk
Na een passing en meting voor de zomer in Meppel hebben we nu in alle rust de kleuren uit kunnen kiezen bij mij in de woonkamer. We hebben een mooie stoel, met draaiplateau besteld.

2 september, huurstoel gebracht naar Jonge dame van 102 jaar in Rotterdam
Vrijdag gebeld en maandag zat mijn moeder in een prachtige sta op stoel van fitform, hopelijk mag ze nog lang genieten van deze stoel. Carolien en Wilfred werkten zeer correct, we zijn zeer tevreden.

24 augustus, passing in Zuid Scharwoude
Met veel moeite lukte het Wilfred om mijn moeder in de meetstoel en sta op stoel te krijgen. Ze zat hier meteen heerlijk in en na de passing hebben we ook snel besloten dat we deze mooie stoel gaan kopen.

22 augustus, passing in Purmerend
Zeer uitgebreid hebben Wilfred en Carolien de stoelen gedemonstreerd, ze namen zeer ruim de tijd om alles uit te leggen. We denken nog na of we een stoel bij fitform gaan kopen.

14 agustus, sta op stoel naar Beerta (Groningen)
Een mooie tweedehands stoel met nog geen vlekje erop! Kussen kon ik uitzoeken. Ik hoop er nog lang van te genieten.

14 agustus, sta op stoel naar Zeegse
Een mooie tweedehands stoel die er als nieuw uit ziet! Voorlopig 3 maanden op proefhuur. Het zit heerlijk.

12 agustus, passing in Wijchen
Een mooie lederen stoel van sta op stoel op maat. Zeer blij dat ik nu heerlijk zit in een mooie luxe sta op stoel.

10 juli, net voor de vakantie, mooie stoel naar Baarn
De stoel is echt geweldig, mooie stof en zoemt als een bij. Carolien en Wilfred dronken gezellig een kop koffie mee en verlosten ons van de oude krakende stoel.

10 juli, sta op stoel Elevo naar Harderwijk
Zeer tevreden over de service van sta op stoel op maat, de huurstoel namen ze weer mee en moeder zit nu als een vorstin in haar nieuwe stoel.

2 juli, huurstoel Veendam en nieuwe stoel
Gelukkig weet Wilfred alles van de ziekte van Parkinson, hierdoor is mijn moeder zeer goed geholpen. Een mooie nieuwe stoel met een kuiprugleuning krijgen we eind deze zomer. En tot die tijd gebruiken we een op maat gemaakte huur sta op stoel, zeer goede service en leuke gezellige mensen.

2 juli, Zwijndrecht snelle levering huurstoel
We belden maandag, en dinsdagochtend stonden ze al bij mij binnen. Wilfred is 45min. bezig geweest de stoel af te stellen en met Carolien heb ik een prachtige nieuwe stoel uit gezocht. Vanuit Meppel komen ze dus echt door heel Nederland, zelfs bij mij in Zwijndrecht.

28 juni, super snelle levering in Nieuw Vennep
Binnen 8 uur was alles geregeld, mijn moeder kan nu ook in het verpleeghuis lekker zitten en goed opstaan! Wilfred heeft de stoel nog helemaal op maat afgesteld en dat op vrijdagavond! Echt super service.

24 juni, Huur sta op stoel in Laren, Rosa Spier huis
Dat is nog eens snel handelen, woensdag email gestuurd en maandagmiddag zit mijn vader al op een volledig op maat gemaakte sta op stoel vario 570.

17 juni Passing Baarn
Eindelijk een bedrijf dat de tijd neemt en ons serieus te woord staat. Ze nemen onze oude fitform sta op stoel mee en we kregen er nog een mooi bedrag voor ook! Een prachtige stoel in stof en met een mooi anti-decubitus kussen krijgen we er voor terug.

Wij wachten met smart op de mooie nieuwe sta op stoel die Carolien en Wilfred over 4 weken komen brengen!

14 juni 2013, Sta op stoel in Kampen
Deze stoel zit als gegoten! Wat een pracht van een sta op stoel. Stipt op tijd kwamen Carolien en Wilfred de stoel brengen. Ik zit nu heerlijk in mijn stoel als de koning van Kampen!

14 juni, 2013. Sta op stoel gebracht in Amersfoort
Onze 2e huur stoel werd keurig gebracht, de eerste stoel zat nog niet helemaal goed en Wilfred ging deze verstellen. Ze zijn 45 minuten bezig geweest, maar nu zit ik ook als een vorst. We hebben 2 prachtige sta op stoelen te huur van Wilfred en Carolien en een beter service als zij leveren bestaat er niet!

10 juni 2013, Sta op stoel in Kampen, Dhr. K.
Na een telefoontje en mailtje was de afspraak snel gemaakt. Samen met mijn vader hebben we een prachtige stoel uitgekozen. Zonder opdringerige verkoop was de prijs echt gewoon de € 2600,- die vooraf was aangegeven. We hebben deze stoel dan ook gekocht en donderdag wordt deze bezorgt, we zijn heel nieuwsgierig!

28 mei 2013, Sta op stoel te Harderwijk, tijdelijke huur stoel
Na een aanvraag via de site stonden Carolien en WIlfred binnen 48 uur met de stoelen op de stoel. We hebben een prachtige elevo uitgekozen en we krijgen zelfs gratis tot de levering een sta op stoel te leen. Mijn moeder zat zo moeilijk in haar stoel en kwam gewoon niet meer overeind. De sta op stoel is echt een uitkomst. Wilfred en Carolien bedankt voor de snelle en goede service. Een tervreden klant in Harderwijk

25 mei 2013, Dhr. T. Assen
Op dinsdag 21 mei ging de vraag via de zorgzaak of we een sta op stoel ergens kunnen huren. Zij hebben een goede samenwerking met sta op stoel op maat, en op zaterdag stonden ze al op de stoep! De maten van de stoel zijn precies op die van mijn man, hij kan nu tenminste goed zitten! We kregen van de fysiotherapeut ook nog een paar zeer bruikbare tips hoe een verplaatsing goed te doen. Mijn mantelzorgtaak is nu een stuk beter te doen.

18 mei 2013, Mw. V. te Almelo
Na jullie op de aan huis markt te hebben ontmoet kwamen jullie bij me thuis meten. Jullie hadden de stoelen mee en 100 soorten stof of leer. Ik hoop de stoel snel te ontvangen, waarschijnlijk begin juni hebben jullie beloofd.

12 maart 2013, Mw. X te Meppel
Wilfred en Carolien kwamen precies op tijd om de stoelen te demonstreren. Na slechte ervaringen in het verleden bij andere verkopers was dit erg aangenaam. Ik zit nu al 8 maanden op een prachtige sta op stoel elevo, ik geniet er elke dag van.

18 april 2013, Dhr. K. stoel, Hoogeveen
Voor in een kliniek was een maatstoel nodig voor een oudere bewoner. Wilfred en Carolien waren erg geduldig bij de passing. Na een paar weken was de stoel al op locatie! Snelle service, bedankt!

25 april 2013, Mw. en Dhr de J. Zwolle
Bedankt dat jullie ons zo goed hebben geholpen. Binnen 6 weken zaten we beide op onze prachtige nieuwe stoelen. Het was een hele investering maar zeker de moeite waard. We zullen jullie altijd aanraden bij een ander!

** De hierboven beschreven recensies zijn gebaseerd op de opmerkingen en reacties van onze klanten, we noemen hen nooit bij naam. **