Zeker Zit, Fitform sta-op stoelen op maat gemaakt.
U bevindt zich hier: Opties > Kantelverstelling Snelle service!
Sta-op stoel op maat, Fitform dealer

Wilfred en Carolien Pathuis van Sta-op stoel op maat

"U krijgt van ons altijd een vriendelijk woord en vlotte service."
Wilfred en Carolien Pathuis

Sta-op stoel huren of kopen?
Vul het formulier in en wij bellen u snel terug!

Naam
Tel
email
Woonpl
interesse in:


 

Model vario 570 fitform

Elevo Fitform sta-op stoel

Gratis magazine

 

Kantelverstelling op de sta-op stoelen van Fitform

De Fitform kantelverstelling maakt het mogelijk om aangenaam te ontspannen. U kunt de zitting en rugleuning in elke gewenste hoek instellen. Als u een prettige zithoek heeft gevonden, kunt u de zitting en rugleuning tegelijkertijd naar achteren bewogen. De zithoek blijft gelijk en u blijft plezierig zitten. Op deze manier kunt u de stand van de stoel gemakkelijk veranderen zonder dat u onderuitzakt. 


Vocht uit de benen
Doordat de sta-op stoel ver kan kantelen, komen uw benen hoger of gelijk aan uw hart te liggen. De vochtafvoer uit uw benen is hierdoor optimaal. Ook als u in bed ligt is dit het geval. Bij het zitten noemen we dit de "zero gravity" positie. De positie zonder zwaartekracht.


Uw rug
Bij 85% van mensen met rugklachten wordt de oorzaak gevonden in de zithouding. Een juiste houding bij het zitten verlaagt de belasting op de rug enorm en houdt de rug gezond. De Fitform stoel met kantelverstelling biedt u alle mogelijkheden om uw rug op de juiste manier te ontlasten


De kantelverstelling kan zowel op de Fitform Vario 570 als de Fitform Elevo 580 geleverd worden. U kiest hiermee voor een stoel met drie motoren.