Zeker Zit, Fitform sta-op stoelen op maat gemaakt.
U bevindt zich hier: Nieuws > Blogs > Wat is goed zitten?  
Sta-op stoel op maat, Fitform dealer

Wilfred en Carolien Pathuis van Sta-op stoel op maat

"U krijgt van ons altijd een vriendelijk woord en vlotte service."
Wilfred en Carolien Pathuis

Sta-op stoel huren of kopen?
Vul het formulier in en wij bellen u snel terug!

Naam
Tel
email
Woonpl
interesse in:


 

Sta op stoel op maat met de meetstoel

Sta-op stoel huren

Blog: Wat is goed zitten?

Als wij met onze sta-op stoelen op bezoek komen, zijn er vaak verwachtingen. Het uitgeven van zo’n bedrag doet men niet zo maar en mensen willen waar voor hun geld. Een klant van ons heeft al tientallen jaren last van een versleten rug en wil graag weten wat een goede sta-op stoel voor hem kan betekenen. Genezing zou geweldig zijn, maar dat kunnen we niet brengen. Wel mogelijkheden om er mee om te gaan en pijn te verzachten.

Goed zitten bestaat niet. Toch verkopen wij met een gerust hart onze stoelen, die een hele investering zijn.  Dat vereist enige uitleg.

Ons lichaam is gemaakt om in beweging te zijn, niet om stil te staan of zitten.  Naarmate we ouder worden zitten we vaker en langer en wensen we meer zitcomfort. Dat zitcomfort krijgen we juist door beweging omdat niemand langdurig stil kan zitten. Het lichaam heeft beweging nodig. Daarom gaan we vaak automatisch anders zitten. Afwisseling van houding maakt dat drukpunten worden verlegd en doorbloeding in elk lichaamsdeel aanwezig blijft.

Als iemand niet meer automatisch een andere zithouding aan kan nemen, biedt een sta-op stoel uitkomst. Het kantel systeem in de Fitform sta-op stoelen geeft de mogelijkheid om het ene moment rechtop te zitten en het andere moment juist achterover, maar wel met dezelfde hoek van leuning naar zitting. Zo zitten we voortdurend in een andere houding en dat werkt.

Onze klant met versleten rug zit inmiddels als een vorst in zijn nieuwe op maat gemaakte Fitform sta-op stoel. Door de mogelijkheden van zijn stoel, kan hij op elke gewenst moment anders gaan zitten zodat zijn rug op steeds andere punten wordt belast en doorbloed. Hiermee is het zitcomfort verhoogd en blijkt zijn investering de moeite waard.

Overige Blogs: