Zeker Zit, Fitform sta-op stoelen op maat gemaakt.
U bevindt zich hier: Nieuws > Blogs > De drempel over om te gaan zitten  
Sta-op stoel op maat, Fitform dealer

Wilfred en Carolien Pathuis van Sta-op stoel op maat

"U krijgt van ons altijd een vriendelijk woord en vlotte service."
Wilfred en Carolien Pathuis

Sta-op stoel huren of kopen?
Vul het formulier in en wij bellen u snel terug!

Naam
Tel
email
Woonpl
interesse in:


 

Sta-op stoel huren

Nieuws sta-op stoelen

referenties

Sta-op stoel elevo

Blog: De drempel over om te gaan zitten

‘’Een sta-op stoel zou best handig zijn voor mij’’, zegt een vrouw op zachte toon tijdens een zorg-informatiemarkt.
‘’Maar u vindt ze niet mooi’’, constateer ik.
De vrouw knikt. Ik laat haar de Elevo zien, een moderne stoel, waar je niet direct aan ziet dat het een sta-op stoel is. De vrouw beaamt dit en wordt nog enthousiaster als ze de uitgebreide keuze aan kleuren en stoffen ziet.

De drempel om een sta-op stoel aan te schaffen is vaak aanwezig. Om die drempel te verlagen wordt het woordje sta-op graag weggelaten. Er gaan veel beschrijvingen rond zoals relax fauteuils, comfortstoelen, liftzetel en nog meer creatieve verzinsels. Zonder sta-op blijft er stoel over en dat is wat het is. Een stoel van hoge kwaliteit, op maat gemaakt inclusief een sta-op functie.

Deze stoelen bieden u de mogelijkheid gewoon te gaan zitten en op te staan. Op momenten van extreme vermoeidheid of ziekte is er de mogelijkheid om de sta-op functie te gebruiken.

Onze vader is een fitte zestiger, die de Nijmeegse vierdaagse uitloopt. Toch had hij baat bij een sta-op stoel toen hij na een kleine operatie twee weken moeilijker kon zitten en lopen.

Om deze reden stond onze Fitform Elevo in de moderne woonkamer van onze ouders. Moeder kon niet wachten tot vader weer helemaal fit was om toen zelf ontspannen in de sta-op stoel te gaan lezen of televisie kijken.

Inmiddels trainen ze samen voor de volgende vierdaagse en rusten ze maar wat graag uit in de comfortabele Elevo. Zij gaan er één bestellen en dat hadden ze een half jaar geleden niet gedacht. Het ervaren van extreem zitcomfort heeft hen over de drempel geholpen.

Wilt u ook dit zitcomfort ervaren? Neemt u contact met ons op, er zijn verschillende mogelijkheden!

Overige Blogs: